Okulumuz Tarihçesi

Bağcılar Mevlana Anaokulu, ilçemizde ikinci olarak açılan bağımsız anaokulumuzdur. İlk inşaatı 2008 yılında başlanmış olup, 2009 Ekim ayında tamamlanarak teslim edilmiştir.

Okulumuz Ekim 2009 tarihinde faaliyete Kazım Karabekir Anaokulu olarak açılışı yapılmış ve daha sonra Mevlana Celalettin Rumi anısına Mevlana Anaokulu olarak isim değiştirilerek Eğitim-Öğretime başlamıştır.

2009 yılında 4 derslik ve 4 şube ile eğitim öğretime başlayan okulumuz, bu zamana kadar, gerek şube gerekse öğrenci sayısında oldukça artış göstermiş ve bölgemizdeki bağımsız anaokullarının içinde önemli bir yere sahip olması ile birlikte, ilçemizde tercih edilen bir Okul Öncesi Eğitim Kurumu haline gelmiştir.

Okulumuz misyon ve vizyonlarına sadık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir şekilde, geleceğimiz olan çocuklarımıza, velilerimize en güzel ve en verimli şekilde, 5 Derslik, 10 şube ve 200 öğrenci ile eğitim öğretim hizmetine devam etmektedir.