KADROMUZ

Erdal KARAKOYUN - Müdür Yardımcısı

03.06.1987 Mersin İli Erdemli ilçesinde doğdum, ilk, orta ve lise eğitimimi bu ilde tamamladım. Yüksek öğrenimlerim ise 2020 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans,2012 yılında Eskişehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Önlisans, 2010 yılında ise Dokuz Eylül Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.

İlk görev yerim 2010 yılında Van İli Gevaş İlçesi Yemişlik İlkokuludur, 4 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılında İl dışı tayin ile İstanbul Bağcılar Abdurrahman Nermin Bilimli Anaokulunda 3 yıl öğretmen 2 yıl müdür yardımcısı olmak üzere beş yıl görev yaptım. 2019 yılı itibari ile Mevlana Anaokulunda, Müdür yardımcısı olarak görevime devam etmekteyim.

Görev yaptığım yıllarda amirlerim tarafından 5 başarı belgesi,2 üstün başarı belgesi ve 2 maaş ödülü olmak üzere 9 kez taltif edildim.

Gönüllü MEB akut görevlisi olarak İstanbul ilinde arama kurtarma ekibinde yer almaktayım.